co-productie

living

BE FLAT

Be Flat met 'LIVING'
© Zaur Kourazov

‘LIVING’ is een sociaal-artistiek project dat hybride circus brengt tot voorbij de muren van de publieke ruimte. Zowel het creatieproces als de voorstellingen gaan door op locaties die hier niet voor bestemd zijn zoals woonkamers, zorginstellingen, cafés, bibliotheken, gevangenissen… De uiteenlopende architectuur en de intimiteit van deze plaatsen maken integraal deel uit van het gebeuren.

Be Flat vindt haar interesse in de uitwisseling die plaatsvindt tussen bewoner, artiest, organisatie en publiek. Het gezelschap wilt nieuwsgierigheid ten opzichte van het onbekende stimuleren en ervoor zorgen dat iedereen hedendaags circus kan beleven vanop de eerste rij, ook de meest kwetsbaren onder ons.

Het intergenerationele en discipline-overschrijdend karakter van het 'LIVING'-team zorgt voor een brede en flexibele aanpak. Een groep van 11 artiesten bestaande uit circusartiesten, audiovisuele kunstenaars, acteurs, dramaturgen en jazzmuzikanten vindt elkaar in ‘LIVING’.

BE FLAT

Be Flat in residentie in Dommelhof, december 2020
Be Flat is een Gents circusgezelschap opgericht door Ward Mortier en Thomas Decaesstecker. De mix van acrobatisch circus met urban sports zorgt voor de eigenheid...
lees verder

in residentie

Van 27 november tot 3 december 2023
Van 23 tot 27 oktober 2023
Van 27 februari tot 3 maart 2023