co-productie

treeming

ANKE FIÉVEZ & MILLE LUNDT

MG 8960

Anke Fiévez en Mille Lundt zijn ons te gast in mei 2024 om te werken aan hun nieuw project ‘Treeming’.

Anke Fiévez en Mille Lundt werken als makers en performers op het snijvlak van performance en circuskunst. Beiden plaatsen hun werk IN-SITU en in binnenruimtes. Anke en Mille, afkomstig van Duitsland en Denemarken, wonen en werken al meer dan twintig jaar in België.

'Treeming', een nieuw IN-SITU project van en met Anke Fiévez en Mille Lundt, wil een volkomen en dringende stilte creëren als contrast met onze snel bewegende maatschappij van vandaag.

Treeming

Bomen staan centraal in Treeming. De boom is een eeuwenoud symbool voor kracht, macht, wijsheid, vruchtbaarheid en leven. Wetenschappers ontdekken nog steeds nieuwe informatie over dit levende wezen. Treeming gaat ook over de (geestelijke) gezondheid van de mens en dus van het publiek. Het wordt een voorstelling die de rijkdom van een openluchtlocatie in al haar dimensies ruimtelijk, historisch, sociaal, poëtisch en akoestisch exploreert. Door middel van begeleiding zal het publiek de relatie tussen het fysieke lichaam en fysieke materie ervaren en er getuige van zijn.

De voorstelling gaat in 2025 in première.

Link: https://www.millelundt.com/abo...

in residentie

Van 13 tot 17 mei 2024